Distributionsförare på Godsservice i Borås

Om du gillar ett serviceinriktat arbete med många kundkontakter, trevliga arbetskamrater och ett snabbt tempo så passar du definitivt hos oss!

Arbetsuppgifter: Du kommer att ingå i vårt team med 26 chaufförer, 3 arbetsledare, platschef och driftchef. En arbetsdag kan bestå av uppgifter som lastning, lossning, utkörning av styckegods och partisändning direkt till kund. Vi har en modern lastbilspark och håller till på DB Schenkers terminal på Viared.

Vi är ett åkeri i Borås med det huvudsakliga uppdraget att tillgodose företag i Västra Götaland med kompletta transport- och logistiklösningar. För DB Schenker är vi den största transportören i Borås av krets- och lokaltrafik. Vi erbjuder också hemleverans av paket till privatpersoner.

Anställningsform: Kan vara på någon av våra turer i Västra Götaland som extraresurs på timme, vikarie eller provanställning. Skicka en intresseanmälan!
Stationeringsort är Borås.

Upplärning sker innan start under ca två veckor. Vi erbjuder trygg anställning genom ett tecknat kollektivavtal för lön och villkor och vi har ett gott samarbete med Transport-förbundet. Vi har även bra personalförmåner att erbjuda som eget gym, roliga personalaktiviteter, rabatter och gofika!

Kvalifikationer: Har du lätt till skratt, en förmåga att sprida energi och arbetsglädje omkring dig och gillar när saker går undan kommer du att trivas hos oss! Du har ett gott öga för hur du lastar olika typer av gods optimalt i lastbilen. Du är också social och gillar att lösa ev problem tillsammans med våra kunder.

Vi ser i första hand att du har C-kort samt ett giltigt YKB. E-kort är meriterande, då vi ofta behöver köra med släp. Det kommer att glädja oss lite extra om du även innehar truckförarbevis och ett giltigt ADR-bevis för farligt gods.

Vi hoppas du blir intresserad och vill bli en av oss! Välkommen att lämna en intresseanmälan eller vid frågor höra av dig till Driftchef Fredrik Gustafsson
054-85 27 25,  jobb@gb-ab.se